Sushi Yama välkomnar Hello Kitty till sushi-familjen

Nu är Yama Kids med Hello Kitty och Bad Badtz-Maru här.

Den gröna fisken

Under de senaste århundradena har fisket utvecklats till en gigantisk industri.

Tokyos Narita Airport, världens godaste flygplats?

När ämnet är kvalitet på restauranger är Narita utanför Tokyo en klar favorit.

Nori – havets hälsosamma grönsak

Denna variant av alger innehåller nämligen nästan allt nyttigt en människa kan behöva.

Ett restaurangkoncept som flirtar med framtiden

På Sushi Yama Kaiten, bidrar både mat och miljö till en spännande sushiupplevelse utöver det vanliga.

Japan med liten budget

Det går att bo och äta billigt, och rundresan fixar du själv med ett tågpass.

Nu serveras Mammasushi äntligen med rå lax

Sex av tio svenskar felaktigt att gravida bör undvika rå lax, exempelvis i sushi.

Sojasås den anrika smaksättaren

Under 1600-talet producerades sojasås enbart för hand. Det var ett mycket komplicerat och ansträngande arbete.

Fiskhandlare med passion för sushi

När det gäller sushifisk i premiumklass finns en handlare som har ett särskilt gott rykte.

Ingen sushi utan ingefära

I tusentals år har ingefära använts flitigt inom både medicin och matlagning.

Sushi Yama och hållbarhet

Hållbarhet och samarbeten