22 november 2018

Idag öppnar Sushi Yama i Gränbystaden

Nu inviger gallerian Gränbystaden i Uppsala sin nya del och i restaurangutbudet återfinns Sushi Yama med central placering intill entrén. Sushi Yama utökar därmed sin närvaro i Uppsala och etableringen blir den andra staden, tätt följd av ännu en i Forumgallerian senare i år.

Gränbystaden som område är en av Uppsalas mest expansiva delar där handel möter bostäder, arbetsplatser och kultur – vilket skapar en attraktiv helhetsmiljö som tilltalar många.

– Uppsala har fortsatt stor potential och just Gränbystaden är en stadsdel som vi vet kommer att växa sig större. Handeln, och då gallerian specifikt, skapar tillsammans med bostäder och arbetsplatser en tilltalande omgivning som är både hemtrevlig och praktisk. Gallerian har ett stort utbud av aktörer och vi ser fram emot att vara en del av den fortsatta utvecklingen berättar Danny Barsoum – Chief Brand Officer.

Sushi Yama i Gränbystaden kommer att ha 31 sittplatser, med varierande typer av sittningar, och återfinns precis innanför den nya entrén.

Fakta
Officiell öppning: torsdag den 22 november kl. 17.00 (stängning 22.00)
Öppettider: alla dagar 10.00-20.00
Adress: Gränbystaden, Marknadsgatan 1, Uppsala
Telefon: 018-10 30 20