22 maj 2020

Sushi Yama öppnar nytt i Skövde och vid Stureplan, Stockholm

Torsdag den 22 maj öppnade restaurangen vid Stureplan i Stockholm och dagen efter, fredag 23 maj, var det dags för Skövde att få sin första Sushi Yama.

Bägge var tänkta att öppna tidigare i år, men den rådande situationen har gjort att arbetet dragit ut på tiden. I bägge fall har det dock inneburit flertalet mejl och meddelanden från sushisugna gäster. Nu är båda restaurangerna öppna och tar emot gäster på plats tillsammans med takeaway för alla dem som vill ut och äta sushi i naturen eller ta med sig till jobb och hem.

– Ingen är nog oberörd av situationen som nu råder i och med Covid-19. Samtidigt ser vi det som viktigt att samhället inte förlamas mer än nödvändigt. Vi öppnade en restaurang igår vid Stureplan i Stockholm och nu står även restaurangen i Skövde redo att servera gäster sushi, för att ätas på plats eller som takeaway, berättar Danny Barsoum – Chief Brand Officer för Sushi Yama.

Vi har alltid arbetat med takeaway som en viktig del av konceptet. Sushi är en produkt som lämpar sig extremt bra för avhämtning och just våra förpackningar är också anpassade för att man lika enkelt ska kunna äta på resande fot, hemma, på jobbet eller i parken. Med PreOrder på hemsidan tas det ett steg längre, där möjliggörs beställningar för avhämtning eller för att äta på plats.

Både restaurangen vid Stureplan och den i Skövde kommer utöver vår reguljära meny också att servera bl.a. dumplings och bao buns som ett komplement till sushin.

Restauranginfo:
Sushi Yama Stureplan, Stockholm
Sushi Yama Elins Esplanad, Skövde