Sushirestaurang

Om Sushi Yama

Sveriges största kedja av sushirestauranger.

Vi är Sushi Yama.

Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!

Steg för steg

Vår historia

  • 2008 - Let's Crab 'n' Roll!

  • Sushi Yama grundas, platsen är PK-huset i Stockholm och början på vår resa.

 
  • 2012 - Provar fenorna utanför Stockholm

  • 7 restauranger har etablerats och det var även dags för oss att prova fenorna utanför huvudstaden. Karlstad vart först på tur.

 
  • 2015 - 7 år senare och 17 restauranger

  • Vi växer i Storstockholm och har även hittat till Nyköping, Norrköping, Linköping och Eskilstuna.

 

2008

Öppnades Sushi Yama

52

Restauranger

200 +

Anställda

16

Städer

Sushi Yama och hållbarhet

Hållbarhet och samarbeten